Wie zijn wij
Een upgrade, een optische aanpassing of een volledige verbouwing, wij leveren auto accessoires die aan sluiten bij iedere gewenste toepassing, voor elk budget.
Met een groeiend assortiment van nu ruim 55000 tuning en styling producten, voorzien wij al sinds 2008 autoliefhebbers van interieur, exterieur- en motorische accessoires.
Met name richten we ons op producten die comfort verhogend en luxe zijn. Uiteraard hebben wij ook een zeer ruim aanbod producten voor alle automerken. `Voor elk wat wils!´.
 
Het team
Als gepassioneerde autoliefhebbers, houden wij de laatste trends en ontwikkelingen binnen de auto scene nauwlettend in de gaten. 
Door snelle service, bereikbaarheid, knowhow en het afhandelen van bestellingen met gepaste nazorg, zijn we instaat de klant altijd naar behoefte te bedienen. 


_________________________________________________________________________

De geschiedenis van Japtuning Automotive

2008 - Het begin
Japtuning is in 2008 vanuit huis opgezet door Evert vd Brink uit Bennekom. Toen nog parttime naast een fulltime baan, met een kleine webshop. Evert zocht voor zijn eigen Toyota Corrola diverse producten om deze auto verder te verfraaien. Bedoeld voor eigen gebruik, maar al snel werden er producten doorverkocht aan vrienden/clubleden.

2010 - Nog meer vraag en aanbod
Om de klant nog steeds de service te bieden waar Japtuning om bekend staat, werd in 2010 de stap naar een groter online aanbod gemaakt.  Met een grote webshop, meer kantoorruimte, 200m2 magazijn oppervlak en een zeer uitgebreide kennis, is Japtuning inmiddels één van de betere webshops in de auto branche. En bedienen zij jaarlijks duizenden klanten.
 
2013 – Nog meer aanbod en meer gebruiksgemak
Dit was het jaar van de grote omslag Japtuning is over gestapt op een beter en sneller werkende webwinkel software om hun klanten nog beter van dienst te zijn. Ook zijn er een aantal medewerkers bij gekomen.
 
2014 – Het auto evenement Cars4Charity
Dit jaar heeft Japtuning het auto evenement 
Cars4Charity op de kaart gezet in het teken van de minder bedeelde mensen onder ons. Dit bleek een groot succes en zal het volgende jaar nog groter aangepakt worden.
 
Meer dan 200 populaire merken onder 1 dak
Van een aantal toonaangevende merken zijn we exclusief dealer. Hiervan hebben en houden wij een ruim assortiment aan producten op voorraad, deze zijn daarom altijd snel leverbaar tegen de beste prijzen.  

_________________________________________________________________________


Mooie woorden van onze tevreden klanten
 
Adri Schook – Nederland
Mensen aarzel niet of twijfel niet had ik eerst ook maar is totaal niet nodig. Keurig verpakt en snel verzonden. P.S. Trouwens ook netjes en snel geantwoord op alle mail contact dat wilde ik wel even kwijt want dat zie ik niemand vermelden
 
Jan Kool – Nederland
Beste Japtuning, Bedankt voor de snelle en correcte afhandeling van de bestelling. Groetjes Jan
 
Patrick van Voorst - Nederland
Een van de beste web shops op dit gebied die ik ben tegengekomen. Alles duidelijk gerangschikt. Snelle levertijden, duidelijk persoonlijk advies, vriendelijke prijzen.
Menig webshop kan niet tippen aan dit niveau!
 
Mel de Groot – België
Een pasvorm armsteun besteld voor mijn auto. De prijs is veel scherper dan bij andere aanbieders. Had zelf een foutje gemaakt bij de bestelling, via de mail werd binnen een half uur gereageerd. Dus uitstekende service. Levering binnen 2 dagen.
 
 
Algemene gegevens
Japtuning Automotive 
Schoolstraat 5
6721 CR  Bennekom 
Nederland
 
Telefoon: 0840036371 (80ct per min)
Telefoon: 0610819791 
Fax: 0840038829

E-mail: info@japtuning.nl
Website: www.japtuning.nl

KvK: 09180920
Btw: NL819198559B01

© 2008 - 2015 Japtuning Automotive - www.japtuning.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by mijnwebwinkel