Affiliatie, de moderne manier van geld verdienen met uw website
 
Bent u actief in bijvoorbeeld de autobranche en heeft u een website op bijvoorbeeld het gebied auto gerelateerde onderwerpen?  Wilt u extra geld verdienen met uw website(s) en de bezoekers meer producten of diensten aanbieden dan nu het geval is? Word dan wrap folie affiliatie partner van Japtuning Automotive en genereer eenvoudig extra inkomsten. Het
wrap folie affiliatie systeem van Japtuning Automotive  is eenvoudig en praktisch. Iedereen met een relevante website kan zich aanmelden en als affiliatie extra geld verdienen.

Hoe werkt Affiliatie?
Affiliatie werkt heel eenvoudig. U plaatst een tekstlink of banner van onze website op uw eigen website (met een unieke en persoonlijke code) en als bezoekers van uw website op die link klikken en vervolgens een aankoop doen, ontvangt u een vaste beloning of provisie. ( beloning voor sales ). Iedere keer als bezoekers van uw website op een link klikt en een order plaatst ontvangt u van ons een vergoeding.Het Affiliatiemodel van Japtuning Automotive
Het
wrap folie affiliatie model van Japtuning Automotive is gekoppeld aan omzet (beloning per sale). Indien iemand via een link of banner op uw website op een van onze websites terecht komt en daar een artikel aanschaft, ontvangt u een provisie welke een vast percentage is van de gerealiseerde omzet.

Promotiemateriaal, overzicht banners en tekstlinken
Japtuning Automotive heeft voor haar affiliatie partners mooie banners welke u eenvoudig op uw website(s) kunt plaatsen. 

Welke affiliatie websites
Indien u affiliatie partner (Affiliatie) van Japtuning Automotive wordt, heeft u de mogelijkheid om links of banners van de Japtuning Automotive websites op uw eigen website(s) te plaatsen:
 
Affiliatie Vergoeding
De vergoeding die u als affiliatie per sale krijgt, is verschillend. De sales vergoedingen (provisies) worden direct uitbetaald, u ontvangt hiervoor automatisch een creditfactuur. Zodra de eerste sales via uw website heeft plaatsgevonden, vragen wij voor de uitbetaling uw bankgegevens bij u op.

Affiliatie partner van Japtuning Automotive worden?
Om
wrap folie affiliatie partner van Japtuning Automotive te worden, dient u het aanvraagformulier volledig in te vullen. U krijgt binnen enkele dagen van ons bericht of uw website(s) past bij ons affiliatiemodel.
 
 >> Aanmelden

© 2008 - 2018 Japtuning.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel