Wil jij onze wrapfolie verkopen in je webshop of winkel?  Dat kan!

Webshops:

Om het aanbod voor onze reeds bestaande online ondernemers zo exclusief en interessant mogelijk te houden hanteren we bepaalde voorwaarden alvorens we een nieuwe samenwerking aangaan met andere online ondernemers.

We kijken hierbij kritisch naar de uitstraling, reviews en algemene indruk van uw webshop. Zo kunnen wij er samen voor zorgen dat de klant een perfect product en een bijbehorende service krijgt. Hiervoor hanteren we het dropshipping principe, waarbij jij pas wrapfolie bij ons besteld nadat de klant deze bij jou besteld en betaald heeft. Wij versturen de wrapfolie vervolgens naar je klant.

 

Winkels:

Wij hebben een selectie gemaakt van onze best verkopende wrapfolie voor verkoop in 'stenen' winkels. De wrapfolie worden onder onze merknaam verkocht en per stuk verpakt in kartonnen kokers voorzien van labels met alle benodigde informatie. De inkoopprijs is afhankelijk van de afname hoeveelheid.

 

Wanneer een consument één of meerdere van deze artikelen bestelt via jouw site, bestel je deze producten bij ons. Wij versturen de bestelling rechtstreeks naar jouw klant. Op deze manier hoeft je dus niet zelf een voorraad bij te houden. Je hoeft enkel en alleen maar bestellingen te plaatsen op onze site. Dropshipping bespaart je veel tijd (en dus geld). Zeker wanneer één of meerdere producten goed gaan lopen: je hebt dan een leuke extra omzet per maand, terwijl je er bijna niets voor hoeft te doen!

 

De voordelen van ons dealer programma zijn:

  • Brinkshops levert direct aan jouw klant. Verzending en verpakking van de producten doen wij voor je.
  • Jij als dropshipper kunt een breed assortiment aan wrapfolie uit voorraad leveren zonder dat je er veel geld in hoeft te investeren.
  • De klant blijft jouw klant, wij nemen in geen geval contact op met je klant.
  • Ook heb je niet te maken met hoge overheadkosten voor opslag en investering in een grote voorraad.

 

Wilt u geheel kosteloos gebruik maken van ons aanbod en heeft u de dealer programma spelregels gelezen? Dan kunt u zich aanmelden.
 

>>> Dealer Aanmelding* >>>

 

 

* de directie beoordeelt uw aanvraag, mocht u in aanmerking komen dan zullen zij contact met u opnemen.

© 2008 - 2021 BrinkShops Wrapfolie | sitemap | rss