Bij Japtuning Automotive kunt u kiezen uit de volgende betalingsmethoden.
 

 • iDEAL
 • Creditcard
 • PayPal
 • Overmaken
 • Bancontact
 • SofortBanking / DIRECTebanking
 • Belfius
 • KBC/CBC
 • Achteraf Betalen

 


1) OVERBOEKING
Nadat u het product besteld heeft krijgt u van ons via E-mail een orderbevestiging. Nadat het verschuldigde bedrag onder vermelding van het ordernummer door ons is ontvangen gaan wij over tot het verwerken van uw bestelling. Houdt rekening met een verwerkingsperiode van uw betaling (minimaal 2 werkdagen extra)!
 

2) PAYPAL

PayPal is een internationaal internet betalingssysteem voor iedereen die een emailadres heeft. u kunt veilig online betalen gebruik makend van uw creditcard of uw bankrekeningnummer. Om te kunnen betalen met PayPal, dient u zich eenmalig te registreren. Dit kunt u het beste doen voordat u een aankoop doet. Na de eenmalige registratie kunt u ten allen tijde gebruik maken van de PayPal rekening. Paypal is een onderneming van Ebay, met wereldwijd meer dan 71 miljoen gebruikers. Uw creditcardgegevens blijven bewaard bij Paypal, en worden uit veiligheidsoverwegingen niet zichtbaar voor Japtuning. Meer info: www.paypal.com

Betalingsgegevens voor Paypal:

 • Online orders: Tijdens het afrekenen kunt u kiezen voor ‘Paypal’ en u word dan automatisch naar de vertrouwde paypal omgeving geleid om de betaling af te ronden.
   
 • Handmatig per paypay betalen is ook mogelijk: Betalingen dienen te worden gedaan aan info@japtuning.nl. Vermeldt hierbij altijd uw order- of factuurnummer en uw postcode/achternaam.

Bij betalingen via Paypal rekenen wij een extra toeslag.


3) CREDITCARD

Creditcardbetalingen worden verwerkt via Paypal, het is echter niet verplicht om een account bij Paypal aan te maken, u kunt ook eenmalig gebruik maken van de diensten van Paypal. 
Een betaling via Creditcard gaat hetzelfde in z'n werk als een Paypalbetaling. 
Bij betalingen via creditcard rekenen wij een extra toeslag


4) IDEAL  

U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL betalen is op dit moment mogelijk voor klanten van de ABN AMRO, RABO-bank, Postbank, ING-bank, Fortis, en SNS-bank.

Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. u wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Uw bestelling wordt hierna z.s.m. verwerkt.

Klik hier om de iDEAL demo te bekijken. Of zie www.ideal.nl voor meer info.

5) AFTERPAY / KLARNA

Met AfterPay kunt u veilig en gemakkelijk met de bekende acceptgiro betalen na ontvangst van het door u bestelde product. AfterPay maakt gebruik van de papieren acceptgiro, een eenmalige automatische incasso of een digitale acceptgiro die u per mail ontvangt.

AfterPay voert voor Japtuning Automotive het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een factuur van AfterPay ontvangt om het gekochte product te betalen. U kunt bij ons betalen met een acceptgiro of een automatische incasso tot een bedrag van €150,00 bij de eerste bestelling en tot€250,00 bij een tweede of volgende bestelling.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.
Heeft u nog een vraag? Lees de veelgestelde vragen


6) BITCOINS

Meer informatie over het betalen met Bitcoins kunt u hier terug vinden.
http://www.japtuning.nl/bitcoin

© 2008 - 2021 BrinkShops Wrapfolie | sitemap | rss