Bij Brinkshops kunt u kiezen uit de volgende betalingsmethoden.
 

  • iDEAL
  • PayPal
  • Creditcard
  • Klarna Achteraf Betalen
  • Apple Pay
  • Bancontact
  • KBC/CBC
  • Belfius

 


 

IDEAL  

U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL betalen is op dit moment mogelijk voor klanten van de ABN AMRO, RABO-bank, Postbank, ING-bank, Fortis, en SNS-bank.

Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. u wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Uw bestelling wordt hierna z.s.m. verwerkt.

PAYPAL

PayPal is een internationaal internet betalingssysteem voor iedereen die een emailadres heeft. u kunt veilig online betalen gebruik makend van uw creditcard of uw bankrekeningnummer. Om te kunnen betalen met PayPal, dient u zich eenmalig te registreren. Dit kunt u het beste doen voordat u een aankoop doet. Na de eenmalige registratie kunt u ten allen tijde gebruik maken van de PayPal rekening. Paypal is een onderneming van Ebay, met wereldwijd meer dan 71 miljoen gebruikers. Uw creditcardgegevens blijven bewaard bij Paypal, en worden uit veiligheidsoverwegingen niet zichtbaar voor Brinkshops. Meer info: www.paypal.com

CREDITCARD

Creditcardbetalingen worden verwerkt via Paypal, het is echter niet verplicht om een account bij Paypal aan te maken, u kunt ook eenmalig gebruik maken van de diensten van Paypal. 
Een betaling via Creditcard gaat hetzelfde in z'n werk als een Paypalbetaling. 
Bij betalingen via creditcard rekenen wij een extra toeslag

KLARNA ACHTERAF BETALEN

Met Klarna kunt u veilig en gemakkelijk met de bekende acceptgiro betalen na ontvangst van het door u bestelde product. Klarna maakt gebruik van de papieren acceptgiro, een eenmalige automatische incasso of een digitale acceptgiro die u per mail ontvangt.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met Klarna opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Klarna website.

APPLE PAY

Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple, beschikbaar in meer dan 35 landen voor alle Apple-gebruikers. Het maakt gebruik van de Wallet-app, waarin de gebruiker zijn betaalkaarten plaatst. De daadwerkelijke betaalmethode hangt dus af van de kaarten die in de Wallet geplaatst zijn. Op dit moment worden alleen creditcards ondersteund. De Wallet kent alle details en voorkeuren van de verschillende kaarten. De betaling wordt voltooid met een scan van de vingerafdruk of gezicht.

BANCONTACT

Bancontact is een Belgisch betalingssysteem en met ruim 15 miljoen kaarthouders de Belgische marktleider op het gebied van online betalingen.

BELFIUS

Belfius is een van de grootste banken van België. Met de Belfius Pay Button voorziet de bank haar klanten van een eigen betaaloplossing. Consumenten met een Belfius-rekening kunnen gebruik maken van de Belfius Pay Button om directe betalingen te doen vanuit Belfius Direct Net, het online bankproduct van Belfius, of via de app.

KBC/CBC

De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. De banken bieden hun klanten een betaalknop aan waarmee gemakkelijk en snel online betaald kan worden. Via de KBC/CBC-Betaalknop betalen klanten hun online aankopen vanuit hun eigen vertrouwde online bankomgeving. 

 

 

© 2008 - 2023 BrinkShops Wrapfolie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel