SSL (Secure Sockets Layer) is het criterium voor een beveiligingsprotocol waarmee persoonlijke gegevens of creditcardgegevens veilig via het internet verstuurd kunnen worden, terwijl je privacy gegarandeerd blijft. SSL biedt gegevensprivacy, gegevensverificatie en briefgeheim.

 

Betalingen via Cum Laude lopen altijd via SSL, daarom zijn je gegevens veilig! Gebruikelijk beginnen internetpagina's met een SSL-verbinding met https:// in plaats van http://

 

Slotje.

Zie je onderin je browser geen slotje van de veilige SSL-verbinding, dan kan het zijn dat een pagina in een zogenaamde "Frameset" wordt geopend. Klik dan met je rechtermuisknop in de pagina en selecteer "Eigenschappen". Bij "Adres" zie je of http:// of https://.

 

Wat is SSL?

SSL staat voor Secure Sockets Layer en is de standaardmethode voor het beschermen van webconnecties, ontwikkeld door Netscape Communications Corporation. Het SSL veiligheidsprotocol voorziet in data-encryptie, serververificatie, boodschapintegriteit en optionele klantenverificatie voor een TCP/IP connectie.

 

Wat is een SSL certificaat?

Een digitaal certificaat is een bestand dat is geïnstalleerd op onze webserver en dat automatisch communiceert met jouw webbrowser. Hij bevestigd dat jouw computer daadwerkelijk communiceert met onze webserver en niet met een frauduleuze website die creditcardnummers en persoonlijke informatie steelt.


Melding.

De volgende tekst is letterlijk overgenomen van het schermpje dat kan verschijnen wanneer je surft naar een website, zoals deze, die in het bezit is van een SSL beveiligingscertificaat.

 

"U probeert een veilige verbinding met deze website te maken.

Deze website zorgt voor beveiligde communicatie en heeft een geldig certificaat.

Beveiligde communicatie betekent dat de gegevens die u verstrekt,

bijvoorbeeld uw naam of creditcardnummer, wordt gecodeerd,

zodat deze niet door andere personen kunnen worden gelezen of onderschept.

Dit certificaat is een verklaring waamee de veiligheid van deze website wordt geverifieerd.

Een certificaat bevat informatie waarmee kan worden geverifieerd of een bepaalde website authentiek is.

Op die manier wordt ervoor gezorgd dat geen andere site de identiteit van de originele site kan aannemen”

© 2008 - 2018 Japtuning.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel