Ik wil mijn bestelling annuleren is dat mogelijk?

In het geval de koper een bestelling, of de bestelde producten wil annuleren ,dient dit te geschieden binnen 24 uur nadat een orderbevestiging en/of een betaling heeft plaatsgevonden.

BrinkShops behoudt zich het recht de koper een factuur te sturen van de door BrinkShops gemaakte kosten. Hier vallen o.a. onder de administratiekosten en de eventuele transportkosten.

Voor het annuleren van uw bestelling rekenen wij geen onnodige hoge annuleringskosten of een annuleringspercentage van uw order vastgesteld. Bij een annulering worden alleen de gemaakte betalings / bankkosten niet gerestitueerd Deze kosten hebben een minimum van € 2, -  vermeerderd met eventuele verzendkosten.

Het recht op annuleren is niet van toepassing indien de artikelen speciaal voor u besteld zijn*  

Alle klanten die hun bestelling willen annuleren krijgen van ons binnen 48 uur bericht of hun annulering wel of niet is geaccepteerd. 

Een overeenkomst is pas geannuleerd wanneer een annuleringsverzoek door BrinkShops schriftelijk aan de Koper is toegezegd/bevestigd. BrinkShops zal er voor zorg dragen dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen wordt terugbetaald.

Is uw bestelling inmiddels verzonden? Dan is annuleren helaas niet meer mogelijk. Bij wijgeringen aan de deur behoudt BrinkShops zich het recht de koper een factuur te sturen van de door BrinkShops gemaakte kosten. Hier vallen o.a. onder de administratiekosten en de verzend / transportkosten.

Wellicht komt uw bestelling nog wel in aanmerking om deze te retourneren. Onze retour voorwaarden kunt u op onderstaande pagina vinden.

Retour voorwaarden >>

 

 

* 3M, Avery en Oracal folie`s altijd speciaal voor u bestelt.

© 2008 - 2023 BrinkShops Wrapfolie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel