Wrapfolie, een flitsende kleur en/of print waarmee je gegarandeerd jouw auto, boot, keuken of ander project een exclusieve look geeft.

Het vel is verkrijgbaar vanaf 50 x 152cm. Zo kun je met 1 vel ontzettend veel onderdelen beplakken. Je kunt het makkelijk zelf aanbrengen en als je weer wat anders wil haal je het er makkelijk weer van af.

Naast dat je jouw auto een flitsend nieuw uiterlijk geeft kan je het ook gebruiken als je schade op je auto hebt. De wrapfolie bedekt een paneel volledig en zo maak je van de schade plekken van jouw auto juist flitsende aandachtspunten. Daarbij beschermt het metalen onderdelen tegen corrosie.

Je kan de wrapfolie ook aanbrengen op andere spullen. Zo kan je je mobiele telefoon, laptop, beker en wat je maar kan bedenken volledig bij jouw auto laten passen.

Je kunt wrapfolie eenvoudig op de auto aanbrengen en net zo gemakkelijk er ook weer af halen. Op YouTube kan je talloze instructie filmpjes vinden om je te helpen. Mocht je toch hulp willen hebben bij het aanbrengen van wrapfolie kan je altijd even bellen of een mail sturen.

Carwrappen", dit is simpel gezegd het inpakken van een auto, het is het rondom (of gedeeltelijk) uw lak voorzien van een speciaal ontwikkelde en hoogwaardige folie. Deze folies kunnen moeiteloos de vormen van de carrosserie volgen en zo uw lak beschermen en uw auto een compleet ander uiterlijk geven. Deze folies zijn in alle kleuren en prints te verkrijgen. Of u nu een mat zwart, carbon, leder of hoogglans look wilt, alles is mogelijk op dit gebied. Heeft u een scooter of keukenkastjes die u een totaal nieuwe look wilt geven? dat kan ook!

Waarom wrappen?

Het wrappen van bijvoorbeeld een auto kunt u overwegen om de huidige lak te beschermen tegen weersinvloeden. Meestal wordt wrappen overwogen om het voertuig of delen ervan van een andere kleur te voorzien.    

Waar moet ik op letten?

Schade verdwijnt niet achter de folie! Dit is een veel gemaakt fout. Veel lichte krasjes en plekjes zullen inderdaad minder zichtbaar zijn door de folie, maar de rest zeker wel! Roest in plaatwerk of scheuren in kunststof delen zijn niet plakbaar. Let ook op dat het voertuig niet met shampoo's of dergelijke producten gewassen is waar wax-bestanddelen in zit, voordat u het voertuig aanbied. Wax werk negatief op de hechting van de lijmlaag van wrapfolies. 

© 2008 - 2018 Japtuning.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel