BrinkShops Mat Wrapfolie, een flitsende kleur en/of print waarmee je gegarandeerd jouw auto, boot, keuken of ander project een exclusieve look geeft, verkrijgbaar vanaf 100 x 152cm.

Sorteer op
 • Staffelkorting

  Wrapfolie Mat Wit
  Wrapfolie Mat Wit

  Wrapfolie Mat White / Wit. De hoogste kwaliteit wrapfolie met Easywrap lijmlaag, duurzaamheid en functionaliteit zorgen voor een optimale waarde van het behoud en de bescherming van het verfoppervlak tegen krassen, steenslag.

  € 7,95
 • Staffelkorting

  Wrapfolie Mat Zwart
  Wrapfolie Mat Zwart

  Wrapfolie Mat Black / Zwart. De hoogste kwaliteit wrapfolie met Easywrap lijmlaag, duurzaamheid en functionaliteit zorgen voor een optimale waarde van het behoud en de bescherming van het verfoppervlak tegen krassen, steenslag.

  € 7,95
 • Wrapfolie Mat Geel
  Wrapfolie Mat Geel

  Wrapfolie Mat Geel. De hoogste kwaliteit wrapfolie met Easywrap lijmlaag, duurzaamheid en functionaliteit zorgen voor een optimale waarde van het behoud en de bescherming van het verfoppervlak tegen krassen, steenslag.

  € 7,95
 • Wrapfolie Mat Goud
  Wrapfolie Mat Goud

  Wrapfolie Mat Gold / Goud. De hoogste kwaliteit wrapfolie met Easywrap lijmlaag, duurzaamheid en functionaliteit zorgen voor een optimale waarde van het behoud en de bescherming van het verfoppervlak tegen krassen, steenslag.

  € 7,95
 • Wrapfolie Mat Groen
  Wrapfolie Mat Groen

  Wrapfolie Mat Green / Groen. De hoogste kwaliteit wrapfolie met Easywrap lijmlaag, duurzaamheid en functionaliteit zorgen voor een optimale waarde van het behoud en de bescherming van het verfoppervlak tegen krassen, steenslag.

  € 7,95
 • Wrapfolie Mat Legergroen
  Wrapfolie Mat Legergroen

  Wrapfolie Mat Legergroen. De hoogste kwaliteit wrapfolie met Easywrap lijmlaag, duurzaamheid en functionaliteit zorgen voor een optimale waarde van het behoud en de bescherming van het verfoppervlak tegen krassen, steenslag.

  € 7,95
 • Wrapfolie Mat Appelgroen
  Wrapfolie Mat Appelgroen

  Wrapfolie Mat Appel Groen. De hoogste kwaliteit wrapfolie met Easywrap lijmlaag, duurzaamheid en functionaliteit zorgen voor een optimale waarde van het behoud en de bescherming van het verfoppervlak tegen krassen, steenslag.

  € 7,95
 • Wrapfolie Mat Oranje
  Wrapfolie Mat Oranje

  Wrapfolie Mat Oranje. De hoogste kwaliteit wrapfolie met Easywrap lijmlaag, duurzaamheid en functionaliteit zorgen voor een optimale waarde van het behoud en de bescherming van het verfoppervlak tegen krassen, steenslag.

  € 7,95
 • Wrapfolie Mat Rood
  Wrapfolie Mat Rood

  Wrapfolie Mat Rood. De hoogste kwaliteit wrapfolie met Easywrap lijmlaag, duurzaamheid en functionaliteit zorgen voor een optimale waarde van het behoud en de bescherming van het verfoppervlak tegen krassen, steenslag.

  € 7,95
 • Wrapfolie Mat Roze
  Wrapfolie Mat Roze

  Wrapfolie Mat Roze. De hoogste kwaliteit wrapfolie met Easywrap lijmlaag, duurzaamheid en functionaliteit zorgen voor een optimale waarde van het behoud en de bescherming van het verfoppervlak tegen krassen, steenslag.

  € 7,95
 • Wrapfolie Mat Turquoise
  Wrapfolie Mat Turquoise

  Wrapfolie Mat Turquoise. De hoogste kwaliteit wrapfolie met Easywrap lijmlaag, duurzaamheid en functionaliteit zorgen voor een optimale waarde van het behoud en de bescherming van het verfoppervlak tegen krassen, steenslag.

  € 7,95
 • Wrapfolie Mat Zilver
  Wrapfolie Mat Zilver

  Wrapfolie Mat Zilver Grijs. De hoogste kwaliteit wrapfolie met Easywrap lijmlaag, duurzaamheid en functionaliteit zorgen voor een optimale waarde van het behoud en de bescherming van het verfoppervlak tegen krassen, steenslag.

  € 7,95
 • Wrapfolie Mat Blauw
  Wrapfolie Mat Blauw

  Wrapfolie Mat Blauw. De hoogste kwaliteit wrapfolie met Easywrap lijmlaag, duurzaamheid en functionaliteit zorgen voor een optimale waarde van het behoud en de bescherming van het verfoppervlak tegen krassen, steenslag.

  € 7,95
© 2008 - 2022 BrinkShops Wrapfolie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel