Retouneren **

Wij hechten veel waarde aan een tevreden klant. Helaas kan het voorkomen dat u niet geheel tevreden bent over jouw ontvangen artikelen. Hanteer in dit geval altijd onderstaande retourprocedure.
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de Brinkshops zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de brinkshops geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@brinkshops.com Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

De retourprocedure is als volgt:

 1. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in, het ordernummer is verplicht (deze vindt u terug in uw orderbevestiging die u na het bestellen heeft ontvangen)
 2. Mail het volledig ingevulde formulier (incl. foto`s) naar info@brinkshops.com voordat u het product terug stuurt.
 3. Onze klantenservice beoordeeld het ingevulde formulier en neemt binnen 2 werkdagen contact met u op om u te informeren over de verdere afhandeling.
 4. wacht dus met retour zenden totdat u bericht van ons heeft ontvangen met het juiste retouradres ! 


Voeg bij het pakket altijd een kopie van de orderbevestiging/factuur en een volledig ingevuld herroepingsformulier toe. Zonder deze informatie kunnen wij uw retour niet in behandeling nemen.

Retouneerd u het product omdat het Niet past?
Zorgt u er dan Altijd voor dat wij duidelijke foto`s ontvangen van het pasvorm probleem. Zonder deze foto`s kunnen wij uw retour zending niet in behandeling nemen !!

Met deze informatie zijn wij op de hoogte gesteld dat u een pakket retour gaat sturen. Na ontvangst van uw pakket en bovenstaande gegevens zullen wij een creditnota aanmaken en het betreffende bedrag vervolgens binnen 14 dagen inclusief de verzendkosten (alleen indien gehele order retour) aan u terugbetalen. 

Het recht van retour zenden is niet van toepassing indien:

 • De artikelen beschadigt zijn door de klant.
 • De klant een artikel zelf heeft proberen te herstellen.
 • Het product zakelijk is aangeschaft.
 • Het product speciaal voor u besteld is*
 • Producten die volgens de specificaties van de klant op maat gesneden / gemaakt zijn (zoals wrap folie) Toelichting


Ook is het belangrijk om onderstaande regels in acht te nemen.

 • Schrijf geen teksten en plak geen stickers of plakband op de originele verpakking.
 • Verpak de retourartikelen in een omdoos om beschadiging tijdens transport tegen te gaan.
 • Indien een verpakking toch beschreven of beschadigd is, kunnen wij er voor kiezen de verpakking in rekening te brengen.
 • De retourzending is geheel voor uw eigen kosten, en worden niet door ons vergoed.
 • Het retour sturen is geheel voor uw eigen risico, verzekerd verzenden is aan te raden.
 • Verpak het product goed zodat het product onbeschadigd bij ons aankomt. Schrijf nooit iets op de verpakking of het product zelf. Graag geen gebruik maken van bruine of grijze verpakkingstape en/of ducktape omdat dit de verpakkingen onherstelbaar beschadigd.
 • Voeg het retourformulier en een kopie van uw factuur bij de zending.
   

** LET OP! Je dient ten alle tijde een retourzending, eerst schriftelijk kenbaar te maken. Zonder een volledig ingevuld retourformulier zullen wij de retour niet in behandeling nemen !
 

U kunt ons herroepingsformulier hier vinden


Bijlagen

 

 

* ondermeer 3M, Avery en Oracal folie`s

© 2008 - 2022 BrinkShops Wrapfolie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel