Spelregels

Er is een aantal spelregels voor het meedoen aan het Brinkshops wrapfolie wederverkoop . Heb je je eenmaal ingeschreven voor het Brinkshops wederverkoop programma? Dan zullen we je inschrijving aan de hand van die spelregels toetsen. Binnen tien werkdagen na je inschrijving hoor je of je bent toegelaten tot het wederverkoop programma.

Let op: kortingen en andere onderdelen van het Brinkshops wrapfolie wederverkoop programma worden pas van kracht op het moment dat je toelating tot het wederverkoop programma per e-mail door Brinkshops is bevestigd.

Je komt in aanmerking voor het wrapfolie wederverkoop programma als:

  1. Je wederverkoper bent en de producten van Brinkshops wrapfolie wederverkoop aan jouw klanten verkoopt.
  2. Je in de 12 maanden voorafgaand aan je aanvraag minstens drie bestelling hebt geplaatst bij Brinkshops.
  3. Je bedrijf officieel geregistreerde en gevestigd is in Nederland of België.
  4. Je kredietwaardig bent en je ermee akkoord gaat dat we je kredietwaardigheid periodiek toetsen.

 

Brinkshops heeft te allen tijde het recht om deelnemers uit te sluiten en spelregels, kortingsstaffels, voorwaarden en andere onderdelen van het wederverkoop programma tussentijds te wijzigen, zonder verdere opgaaf van redenen. Alle bedragen die we in deze spelregels vermelden zijn exclusief btw. Uw account zal worden gekoppeld aan uw e-mailadres dat bij ons bekend is.

Kortingen

Binnen het wederverkoop programma bestaat een kortingsmodel.

Let op: kortingen kunnen niet gestapeld worden. De hoogste korting geldt. Misbruik van het kortingsprogramma zal leiden tot uitsluiting van het wederverkoop programma. Neem bij twijfel altijd even contact op met je accountmanager!

Wederverkoop kortingen zijn uitsluitend geldig op de huismerk en de Konighaus folie`s, neem voor overige merken per order contact met ons op.

Ben je toegelaten tot het Brinkshops wrapfolie wederverkoop programma? Dan ontvang je binnen 10 werkdagen na je inschrijving een bevestiging.

Deelnemers die vallen binnen het kortingsmodel hebben voor de duur van één jaar, beginnend op de datum van toelating tot het wederverkoop programma, recht op een vaste korting. Deze korting wordt direct bij het plaatsen van je bestelling verrekend. Eén jaar na je inschrijving voor het wederverkoop programma berekenen we je korting opnieuw op basis van je omzet in de 12 maanden daarvoor.

Heb je al korting bij Brinkshops? Dan behoud je deze korting in het kortingsmodel!

Vaste accountmanager

Iedere deelnemer aan het Brinkshops wrapfolie wederverkoop programma krijgt direct na zijn inschrijving een eigen accountmanager kiezen. De accountmanager is vanaf dat moment je vaste aanspreekpunt en mede verantwoordelijk voor het optimaal laten verlopen van je bestellingen bij Brinkshops.

Beïndiging en uitsluiting

Brinkshops heeft het recht om deelnemers tussentijds en zonder verdere opgaaf van redenen uit te sluiten van het partnerprogramma. Brinkshops stelt deelnemers in het geval van wijzigingen altijd per e-mail op de hoogte.

Algemene voorwaarden

Op al onze transacties, dus ook op transacties die vallen binnen het Brinkshops wrapfolie wederverkoop programma en die meetellen voor de hoogte van je korting, zijn de Algemene voorwaarden voor bedrijven van toepassing.

 

Let op: Brinkshops heeft het recht om deelnemers tussentijds en zonder verdere opgaaf van redenen uit te sluiten van het wederverkoop programma.

 

© 2008 - 2021 BrinkShops Wrapfolie | sitemap | rss