Belangrijk nieuws: COVID-19 - Corona Virus & Pakket vertragingen.

Op deze pagina proberen we je zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen en gevolgen van het coronavirus voor jouw ervaring als klant bij BrinkShops. De gezondheid en veiligheid van jou en onze medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Daarom volgen wij de adviezen van het RIVM en de WHO en nemen wij maatregelen om risico’s te beperken.

Klantenservice
Voor vragen of bestellingen kun je ons bereiken via ons contactformulier of telefonisch via +31610819791. Helaas kan de reactietijd vanwege de omstandigheden iets langer zijn dan je van ons gewend bent. Op zaterdagen is onze klantenservice tijdelijk gesloten.

Online bestellingen
Je kunt nog steeds online bestellingen plaatsen zoals je dat gewend bent. We doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te laten bezorgen. Vanwege de omstandigheden kan dit helaas iets langer duren dan je van ons gewend bent.

Vertraging bij de vervoerders
Volgens alle berichten wordt het de komende December maand een compleet gekkenhuis bij de vervoerders. De druk en maatregelen wegens Covid-19 en de toename van online shoppen zorgden al voor een behoorlijke overload maar de komende feestdagen zal het absoluut (gaan) exploderen.

Wij zorgen er samen met onze partners voor dat de bestellingen absoluut netjes op tijd deur uit gaan, maar voor de verzending en aflevering van de goederen zijn wij helaas afhankelijk van deze vervoerders.
Ook deze vervoerders zetten alles op alles, maar.......

Voorkomen is beter dan genezen, zodoende mijn advies om "pro-actief" te bestellen en waar mogelijk extra ruimte in de planning te nemen. 

 

Bekijk hier de actuele informatie van PostNL betreffende de voorzorgsmaatregelen omtrent bezorgingen.
Bekijk hier de actuele informatie van GLS betreffende de voorzorgsmaatregelen omtrent bezorgingen.

Bedankt voor je begrip, we zien je graag terug op Brinkshops.com

Laatste update: 26-11-2020

© 2008 - 2021 BrinkShops Wrapfolie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel