Kan ik mijn bestelling ophalen?

Ja natuurlijk kan dat.

Tijdens de bestelprocedure kunt u een keuze maken tussen 'Afhalen bij winkelier' of 'Bezorgen'. Kiest u voor afhalen, dan ontvangt u, zodra de bestelling voor u klaarligt, een e-mailbericht met de afhaalbevestiging. Let op: Uw bestelling is niet direct beschikbaar. Pas als u de bevestiging heeft ontvangen dat uw bestelling klaarligt kunt u deze komen ophalen.

Wanneer u de bestelling komt afhalen is het van belang dat u een geldig legitimatiebewijs meeneemt en een print van de afhaalbevestiging die u via e-mail is toegezonden. Zonder een legitimatiebewijs en de afhaalbevestiging kunnen wij de bestelling niet zomaar meegeven.

U kunt ook iemand anders de bestelling op laten halen. Zorg ervoor dat de persoon die uw bestelling op komt halen een kopie van uw legitimatiebewijs bij zich heeft en een print van de afhaalbevestiging die u via het e-mailbericht heeft ontvangen.

Ook hierbij geldt dat zonder kopie van het legitimatiebewijs van de persoon die besteld heeft en een afhaalbevestiging niets meegegeven kan worden.

Voor bestellingen die afgehaald worden in Ede worden uiteraard geen extra kosten berekend.

Contactgegevens >>>


Een kleine impressie.

© 2008 - 2022 BrinkShops Wrapfolie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel