Iedereen zegt "De beste Kwaliteit" folie's te verkopen.

Op het eerste gezicht lijkt er soms weinig verschil in de drie verschillende typen folies die tegenwoordig beschikbaar zijn: Gegoten folies, polymeer gekalandreerde- en monomeer gekalandreerde versies. 

Niettemin worden de verschillen duidelijk naarmate de tijd verstrijkt na het aanbrengen ervan. De folie die er lange tijd blijft uitzien alsof deze kort geleden is aangebracht en dimensioneel stabiel is, staat bekend als gegoten folie.

Wij leveren uitsluitend de beste kwaliteitsmerken wrapfolie van 3M, Oracal / Orafol, Hexis, Avery en Huismerk Wrapfolie.

Als er 1 folie is waar je zeker niet op moet besparen dan is het namelijk Wrap Folie. Deze folies krimpen achteraf niet, blijven zitten zoals ze moeten zitten, zijn weer en wind bestendig en kunnen kortstondig tegen chemische en benzine resten. 

Tevens is deze folie voorzien van luchtkanalen waardoor deze extra makkelijk aan te brengen is zonder luchtbellen die onder de folie blijven zitten. Deze wrijf je er namelijk makkelijk onderuit.

 

Soorten Folies ?

Het verschil zit hem voornamelijk in de levensduur + Plakbaarheid . Een "cast" folie oftewel Gegoten folie heeft de langste levensduur. 

Wij leveren dan ook alleen Gegoten Folies. 

90% van onze concurrenten bieden de véél goedkopere Gekalandreerde ( Sticker ) folies aan .

 

Gegoten folies :

Een gegoten folie is een kwalitatief hoogwaardig vinyl dat tijdens de productie in vloeibare vorm als een uiterst dunne laag wordt uitgegoten op een speciaal papier. Gegoten folies hebben door deze methode een kleine tot helemaal geen ‘geheugen’ waardoor ze stabiel zijn en nauwelijks vatbaar voor zichtbare krimp. Omdat ze dunner en zachter zijn, zijn ze ook gemakkelijker te snijden, te pellen en aan te brengen op kritisch gevormde ondergronden. Hierdoor worden ze veelal toegepast op voertuigen of andere objecten die ‘ingepakt’ moeten worden. Bij twijfel voor het kiezen van een geschikte folie waarbij duurzaamheid en kwaliteit een rol spelen is een gegoten folie altijd een goede keuze. De levensduur bedraagd 10 tot 12 jaar.

  • Lange levensduur

  • Stabiel, krimpt nagenoeg niet

  • Goed bestand tegen chemische reacties

  • Bijzonder makkelijk handelbaar

  • Kleurvast

 

Gekalandreerde folies

Gekalandreerde folies worden vanuit één harde klomp PVC gefabriceerd die onder hitte door twee walsen wordt geperst tot een dunne laag tussen de 65 en 120 micron. Door deze productiemethode wordt er wel een geheugen opgebouwd waardoor ze dimensioneel minder stabiel zijn, maar veel goedkoper. Hoewel ze niet over de eigenschappen beschikken die aan een gegoten folie worden gesteld, voldoen ze in ruime mate aan de vereisten voor toepassingen op vlakke ondergronden. Gekalandreerde folies zijn er in twee soorten: polymeer- en monomeer gewalst. 

 

 

© 2008 - 2022 BrinkShops Wrapfolie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel