Kunnen folies van kleur verschillen  ? 

Ja, alle folies van alle merken kunnen ook van batch-tot-batch iets in kleur verschillen waardoor de afgebeelde kleuren op de website af kunnen wijken met de door u ontvangen folie.
Voor de meest consistente kleur, raden wij ook altijd aan om de benodigde hoeveelheid folie in 1 keer aan te schaffen en nooit in etappes. Indien de Folie in etappes worden besteld kunnen wij helaas geen garantie geven dat alle folie's qua kleur en metallic hoeveelheid identiek aan elkaar zijn. Indien u alles in 1x besteld houden wij er altijd rekening mee dat deze allemaal uit dezelfde batch afkomstig zijn. Indien de gewenste hoeveelheid folie bij ons niet op voorraad is of niet allemaal afkomstig is uit dezelfde batch zullen wij de volledige hoeveelheid nieuw bij de fabrikant bestellen.
Wilt u weten hoe de kleur in het echt is ? Dan raden wij u altijd aan om eerst een sample te bestellen alvorens u uw definitieve bestelling plaatst.

 

De bovenste glanzende laag komt los ?

Op diverse folie’s hebben wij een extra beschermlaag aangebracht welke de folie’s beschermen tijdens het klaar maken van uw bestelling en tegen eventuele transportschade / krassen.
Deze extra beschermlaag dient echter altijd voor montage verwijdert te worden, deze is zéér eenvoudig te verwijderen en geen onderdeel van het uiteindelijke eindresultaat.

 

Kunnen bepaalde kleuren of structuren van kleur verschillen bij montage in verschillende richtingen  ? 

Ja, alle folie's met een voelbaar en zichtbaar structuur, zoals geborstelde metaalstructuur of Carbon structuur, kunnen uiteindelijk in kleur gaan verschillen indien deze niet in dezelfde richting aangebracht worden.
Daarnaast kunnen alle Metallic, Pearl en Flip / Color Flow Wrap Folie's een andere kleur krijgen indien deze niet op dezelfde manier en in dezelfde richting aangebracht worden.
Dit zijn Directional folie's welke het liefste overal in dezelfde richting aangebracht dienen te worden.

De algemene regel is om alle folie als directioneel te behandelen. Als u dit doet, is de kans klein dat u ooit tegen problemen aanloopt wanneer oppervlaktes niet overeenkomen. Als u folie's op een ander oppervlakte draait komt u waarschijnlijk kleurverschillen tegen. De basis regel is; hoe groter het effect in de folie, hoe groter de kans dat er een kleurverschil in de folie ontstaat indien deze gedraaid wordt.

Voor het beste algehele eindresultaat, dient u dus geen afwisseling te maken in de aanbreng richting ( lengte en breedterichting ).

 

© 2008 - 2022 BrinkShops Wrapfolie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel