Kunnen folies van kleur verschillen  ? 

Ja, alle folies van alle merken kunnen ook van batch-tot-batch iets in kleur verschillen waardoor de afgebeelde kleuren op de website af kunnen wijken met de door u ontvangen folie.

Voor de meest consistente kleur, raden wij ook altijd aan om de benodigde hoeveelheid folie in 1 keer aan te schaffen en nooit in etappes. Indien de Folie in etappes worden besteld kunnen wij helaas geen garantie geven dat alle folie's qua kleur en metallic hoeveelheid identiek aan elkaar zijn. Indien u alles in 1x besteld houden wij er altijd rekening mee dat deze allemaal uit dezelfde batch afkomstig zijn. Indien de gewenste hoeveelheid folie bij ons niet op voorraad is of niet allemaal afkomstig is uit dezelfde batch zullen wij de volledige hoeveelheid nieuw bij de fabrikant bestellen.

Wilt u weten hoe de kleur in het echt is ? Dan raden wij u altijd aan om eerst een sample te bestellen alvorens u uw definitieve bestelling plaatst. Of even langs te komen op ons afhaalpunt waar wij de samples gratis zijn in te zien.

© 2008 - 2023 BrinkShops Wrapfolie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel